20/10/2019

Beste vrienden en bekenden van Lions,

Gedreven door de 'We serve'-gedachte slaan Lions Club Huizen en het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (AvL) de handen ineen om een groots initiatief neer te zetten. Dit ter ondersteuning van een nieuwe behandeling van kanker in het hoofd en halsgebied op basis van immuuntherapie. Met deze veelbelovende immuuntherapie gaat het eigen afweersysteem van de patiënt het gevecht aan met de vaak alles verwoestende kankercellen. Op 7 mei 2020 organiseren wij een veilingdiner samen met het AvL. Het belooft een inspirerende en leerzame avond te worden. De opbrengst is geheel bestemd voor immuuntherapie-onderzoek door het AvL, dat hard nodig is om deze succesvolle geneeswijze verder te ontwikkelen. Waarmee patiënten sneller en beter worden behandeld.

Schuif aan en doe mee om hier een groot succes van te maken!

Dirk Elsen

President Lions Club Huizen